Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tarjoamme joustavan ja mukavan työyhteisön sekä monipuolisia projekteja työstettäväksi! Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Mahdolliset tiedustelut ja lisäkysymykset työpaikkailmoitukseen liittyen tehdään sähköpostitse edellä mainittuun osoitteeseen.
ETÄHALLINNAN ASIANTUNTIJA
Olisitko sinä tarvitsemamme talotekniikan tuntija?

Työksesi hoitaisit asiakkaidemme kiinteistöjen ja lämmitysjärjestelmien etähallintaa valvomosta käsin. Työssäsi seuraisit eri tyyppisten kiinteistöjen rakennusautomaatioita, tekisit tarvittavat muutokset ja raportoisit havainnoista ja toimenpiteistä.

Toimisit sekä itsenäisesti että kiinteästi osana tiimiämme. Toivomme sinulta tuntemusta talotekniikasta ja rakennusautomaatiosta, sekä oma-aloitteisuutta ja halukkuutta tuottaa asiakkaalle laadukasta palvelua. Työn asemapaikkana on Hämeenlinna tai Lahti valintasi mukaan.
ENERGIA- / TALOTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

Etsimme energian ja talotekniikan asiantuntijaa.

Työksesi tekisit energiakatselmuksia ja muita kiinteistön energiatehokkuuteen liittyviä tehtäviä. Toimisit sekä itsenäisesti että kiinteästi osana tiimiämme. Toivomme sinulta tuntemusta energia- ja talotekniikasta, sekä oma-aloitteisuutta ja halukkuutta tuottaa asiakkaalle laadukasta palvelua.

Työn asemapaikkana on Hämeenlinna, Pori tai Lahti valintasi mukaan. Työ on osin liikkuvaa työtä, joten sinulla tulisi olla ajokortti ja auto käytössäsi.

© 2020 e-Protech. Webdesing: Mainostoimisto MI Suunnittelu